• Satamalaitteiden valmistusta ja huoltoa jo vuodesta 1990

  Satamalaitteiden valmistusta ja huoltoa jo vuodesta 1990

  Lohkoasennus Oy on vuonna 1975 perustettu, yksityisessä omistuksessa oleva tilauskonepaja. Pääkonttorimme sijaitsee Naantalissa ja tuotantomme Rauman satamassa

 • Maihinnoususillat ja kulkukäytävät

  Maihinnoususillat ja kulkukäytävät

  Valmistamme rele- ja tietokoneohjattavat maihinnoususillat sekä matkustajamäärien mukaan mitoitetut kulkusillat vuosien kokemuksella.

 • Autorampit avaimet käteen -toimituksina

  Autorampit avaimet käteen -toimituksina

  Valmistamme autorampit kokonaistoimituksina tilaajan lähtötietojen tai suunnitelman pohjalta.

Vuonna 1975 perustettu tilauskonepaja

LOHKOASENNUS Oy:n pääasiallisena toimialana on satamalaitteiden valmistus, asennus ja huolto kokonaistoimituksina. Toimitamme myös rajavalvonta- ja lipunmyyntikioskeja sekä muita tekniikaltaan vaativia tilaelementtejä. Pääkonttorimme sijaitsee Naantalissa ja tuotantomme Raumalla.

Kestävät tuotteet ja asiakassuhteet

Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme tavoitteena, ja siksi valitsemme materiaalit ja komponentit tiukkojen kriteerien perusteella. Noudatamme tuotannossamme alan vaatimuksia ja standardeja. Toimitamme laitteistot CE merkinnöin konedirektiivin 2006/42/EG mukaisesti ja lisäksi ne valmistetaan kantavien rakenteiden toteutusluokan EXC2 tai EXC3 mukaan. Pystymme vastaamaan toimittamistamme laitteistoista niiden koko elinkaaren ajan, aina suunnittelusta ja toteutuksesta niiden huoltoon ja kunnossapitoon saakka.

Toimittamamme laitteet ovat pitkäikäisiä, ja samaan pyrimme asiakassuhteissakin!