Satamalaitteiden huoltopalvelut

Teemme laite- ja konehuoltoja sekä kunnossapito- ja korjaustöitä satamalaitteistoille. Säännölliset huoltopalvelumme varmistavat satamalaitteiden toiminnan varmuuden ja tarjoavat mitattavia ja taattuja säästöjä asiakkaillemme laitteiden pitkäikäisyyden muodossa.

Palvelumme kattaa toimittamiemme autoramppien, maihinkulkusiltojen ja matkustajakäytävien kokonaisvaltaiset huollot sisältäen rakenne-, sähkö- ja hydrauliikkahuollot.

TEKNINEN ASIANTUNTEMUS JA TUKI

Laitteistojen monimutkaistuessa myös huollon ja kunnossapidon vaatimukset ja tekeminen muuttuvat. Huollon ammattilaisemme, joilla on vuosien kokemus alalta ja vahva tekninen asiantuntemus pitävät asiakkaidemme laitteet ja koneet turvallisina ja käyttökunnossa.
Kaikki huoltotyöt tehdään korkealaatuisilla varaosilla ja tarvikkeilla luokituslaitosten vaatimusten mukaan. Huoltotoimien seuranta ja dokumentointi antaa selkeät ja tarkat raportit tehdyistä töistä. Olemme Lloyds Register:in valtuuttama huoltoyhtiö.

PUTKISTOJEN PUHDISTUSAJO – ESIMERKKI HUOLTOTYÖSTÄ

Öljyn puhtaus hydrauliikkajärjestelmissä on erittäin tärkeää. Öljynäytteiden otto suoritetaan säännöllisesti, koska öljynäytteiden puhtauden lisäksi sillä pystytään seuraamaan hydrauliikkajärjestelmän kuntoa. Putkistojen puhdistusajoissa käytössämme on kaikki tarvittavat mittalaitteet, joista esimerkkinä ISO- tai NAS -normien mukaiset öljynäytteiden puhtausvalvontalaitteet. Hydrauliikkajärjestelmän öljynvaihdon yhteydessä suoritamme putkiston myös koeponnistuksen ja huuhteluajon aina Ø 30 mm:n putkikokoon asti.